Bokmässan!!!

Årets stora händelse i författarvärlden står för dörren – Bokmässan i Göteborg. För första gången har jag en monter. Fantastic Five, som vi kallar oss består av Sten Rosendahl, Ulrica Edvinsson Sundin, Cecilia Åhman, Kristina Suomela och jag själv. Trots lång planeringstid kändes det som om det plötsligt var dags, och allt jag har haft månader på mig att fixa, fick nu ske på en dag! Men, smart som jag är, såg jag till att börja min inköpsrunda med att köpa anti-stress-deodorant. Jag menar, måste man prioritera, får man se till att göra det klokt… 😉

På årets bokmässa debuterar jag som författare, men även som förläggare! Jag har precis släppt min dystopi för YA, Friskyttarna. Releasepartyt hölls förra helgen och blev precis så mysigt som jag hade hoppats! Och nu i veckan kom första recensionen! 4,5/5!!!! Det är bloggen Svenska Böcker som ger betyget, och du kan läsa den här! Det känns helt fantastiskt att äntligen få hålla sin bok i handen. Det var många turer fram och tillbaka innan allt var klart, och ett tag tvivlade jag nästan på om det skulle bli någon bok alls. Men det blev det! Och nu jobbar jag med nästa del i trilogin, Desertörerna. Den kommer i maj -18.

 

Jag har också som förläggare fått förtroendet att ge ut min goda vän och kollega, Ulrika Amadors debutbok, Femte dagen. Det är en alternativhistorisk spänningsroman som spänner över fyra århundraden. Tre olika kvinnor i olika tider, med en och samma själ. När pusselbitarna börjar falla på plats, startar en andlöst spännande jakt på liv och död. Femte dagen kan du köpa i Fantastic Fives monter A03:44 på bokmässan. Givetvis finns även Friskyttarna där för försäljning!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.