Med risk för ohämmat skryt….

Det har varit ett minst sagt omtumlande år för mig hittills. Jag har skaffat mig ett nytt jobb, flyttat, skrivit klart ytterligare ett manus, och är nu på väg att ge ut min debutroman! Och inte nog med det – mitt lilla mikroförlag ger ut ytterligare en författare! Det är med stolthet jag kan visa upp Marwa Förlags första utgåvor av Friskyttarna och Femte Dagen!

Båda böckerna släpps i september och om du kommer till bokmässan i Göteborg i slutet av månaden träffar du både mig och Ulrika där och kan passa på att skaffa dig ett eget signerat ex.

Till dess – lev väl, och låt varje dag räknas!

/Ewa

Det här inlägget postades i Egenutgivning, Fantastik, Skrivande och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Med risk för ohämmat skryt….

  1. Sofie skriver:

    Åh! Jag ska till bokmässan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.