And she is back…

Bloggen har varit sorgligt ouppdaterad under våren, och jag ber mina följare ödmjukt om ursäkt för detta. Men det finns flera goda anledningar!

Marwa Förlag, som jag startade i november förra året ger under sensommaren/hösten ut inte mindre än tre böcker! Dessutom medverkar jag i två novellantologier på Marchetti Förlag och är med i ett barnboksprojekt i samarbete med Idus Förlag. Jag har också novelldebuterat i Över en sommarfika, utgiven på Ariton Förlag, med novellen Södergök.

Min egen dystopi, Friskyttarna, kommer under september. Samma månad släpps även Femte Dagen, skriven av författaren Ulrika Amador. Jag kommer att skriva mer om dessa romaner här på bloggen snart, så håll utkik!

På Marwa Förlag kommer även antologin Novellhotellet, en novellsamling av sju författare med det gemensamma temat att alla novellerna utspelar sig i eller kring ett hotell. Det är ett projekt som vuxit fram efter en skrivarkurs i London 2016 med Ann Ljungberg. Denna antologi kommer i första hand att säljas genom hotellkedjor. Ett mycket spännande och roligt projekt som förutom vansinnigt bra berättelser även skapat fantastiska vänskapsband!

 

 

Tillsammans med andra fantastikförfattare i Östergötland har jag varit med och startat gruppen Östgöta-Fantastik. Vi träffas en gång i månaden och utbyter erfarenheter, fikar och stöttar varandra. Gemensamt försöker vi lyfta fantastiken så att vi syns och hörs.

 

 

 

Förutom alla dessa fantastisk roliga projekt har jag också hunnit skaffa mig ett nytt dagjobb, flytta, skriva klart ett YA-manus, delta i panel på SweCon-kongressen Kontur i Uppsala, besöka NärCon Sommar mm mm….

Under hösten planerar jag en artikelserie om karaktärsutveckling inom fantastiken, här på bloggen. Prenumerera gärna på inläggen, så du är säker på att inte missa något!

/Ewa

Det här inlägget postades i Skrivande och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till And she is back…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.