Romankurs i London

Spenderar denna ljuvliga vårvecka i London, tillsammans med 11 andra författare. Den avancerade romanverkstaden med Ann Ljungberg som kursledare hålls på puben Victoria i Paddington. En helt otrolig miljö, och det sägs att Oscar Wilde har suttit på puben och skrivit! Fil 2016-05-03 18 33 18Det är fantastiskt inspirerande att byta erfarenheter och diskutera skrivande med andra som är lika drivna som jag själv är just nu!

 

 

 

Alla har ett färdigt utkast till en roman och har kommit lite olika långt i processen mot en färdig bok. Utan att avslöja något om innehållet, så kan jag konstatera att bokhandlar och bibliotek kommer att berikas enormt när alla dessa romaner kommer ut på marknaden!Fil 2016-05-03 18 38 30

Ikväll blir det hemuppgifter på hotellrummet. Vi ska gå igenom våra scener för att hitta syfte och konflikter. Jag har redan fått flera nya uppslag till scener som ska skrivas dit och skrivas om. Så efter en promenad i Hyde Park Fil 2016-05-03 18 39 12för att klara upp tankarna,  fick det bli klassisk London-snabbmat till middag ikväll – Fish´n´Chips.

 

Det här inlägget postades i Skrivande och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Romankurs i London

  1. Pingback: Redigering – Jan-Eric Boo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.