När verkligheten ger en käftsmäll

Jag har haft internethaveri idag. Jag har gått igenom felsökarguider, startat om, ringt support och krupit runt i hela huset för att leta efter eventuella kabelbrott. Jag höll bokstavligen på att bli galen! Funderade allvarligt en stund på att bosätta mig i en koja i skogen, så långt ifrån modern teknik man kan komma.

Men efter mycket tålmodig och kunnig support från min fiberleverantör lyckades vi reda upp problemet. Solen sken över Kråkboet igen. Loggar in på Facebook för att se vad som hänt under tiden jag varit offline.

Plötsligt kändes mina problem futtiga. Totalt oviktiga. Vad är det egentligen som händer i världen? Hur blev det så kallt? Vad får någon att tycka sig ha rätten att släcka någon annans liv? Att bränna ner byggnader?

Jag känner mig så liten. Maktlös.

Nu ska jag gå och krama mina barn. Krama någon du med, och var rädda om varandra.

66663226-2C02-47D7-A332-C719FCAEE965

/Ewalotta

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.