Inspiration och motivation

I helgen har jag varit på ett stort internationellt seminarium i Västerås om personlig utveckling och ledarskap. Efter att ha lyssnat på flera intressanta föredragshållare känner man motivation och är taggad att sätta igång och göra något – hem och förändra livet!

Men vad händer efter ett par veckor, när glöden har falnat? Oavsett vad man ska göra i livet behöver vi inspireras och motiveras. Allt för många människor sitter och väntar på inspiration. Precis som om det bara kommer att dyka upp helt plötsligt. Framgångsrika människor gör i stället något för att få inspiration. Det kan vara vad som helst. Allt från skogspromenader, läsa en bra bok, lyssna på en intressant cd-skiva.

Så, vänta inte på inspiration – bestäm dig för att bli inspirerad! Eller som John C Maxwell säger;

”Plan motivation into your calender”

Ha en skön vecka!

/Ewalotta

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Inspiration och motivation

  1. Det ordspråket ska jag ta med mig. Tack! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.