Jag skriver så tangentbordet glöder…

Nu har snart två tredjedelar av NaNoWriMo-månaden gått, och det börjar sjunka in att jag faktiskt kommer att fixa det här. Nu, med över 33000 ord i ryggen, kan jag erkänna att jag inte trodde att jag kunde klara målet på 50000 ord på 30 dagar. Det är galet mycket! Jag hade inte något riktigt synopsis att utgå ifrån heller, utan mer än idé som legat i bakhuvudet ett tag. Det jag skriver blir en science fiction-dystopi, där jag riktigt kan frossa i hemska framtidsscenarion. Det otäcka är att det kom väldigt nära nu efter attackerna i Paris. Min roman handlar om att Europa har kollapsat på grund av inbördeskrig, som startade i början av 2000-talet. Stormakterna har stängt alla länder och de få överlevande lever isolerade från varandra i bunkerliknande städer. Men naturligtvis finns det några som lyckas smita ut, och upptäcker en värld som inte liknar något de hade föreställt sig. Men nu måste jag återvända till min text, och se vad mina karaktärer hittar på ikväll.

Lev väl!
/Ewalotta

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.